Copyright 2023 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

С подкрепата на г-жа Мая Стаменова, учител по английски език, ученици от 11.б-в клас на СУ "Христо Ясенов" бяха номинирани и одобрени за участие в летния лагер на Лидерска академия GLOW от 23 до 30 юли 2017 г. в град Велико Търново.

Едноседмичният образователен курс насърчава изграждането на лидерски качества, на умения за реализиране на доброволчески инициативи, за поставяне на цели и взимане на решения. Развива комуникативността и осигурява информация по най-важните проблеми, с които се срещат при своето израстване младите жени на възраст между 14-18 години. Академията се провежда изцяло на английски език.

Ясеновци, от които трима представители на Ученическия съвет, се включват активно в различните предизвикателства - решаване на казуси, обсъждания, дебати, екипна работа, презентирне и разбира се, забавни игри. Удовлетворени са от общуването със свои връстници от цялата страна, създават нови приятелства.

Екипът на СУ "Христо Ясенов" пожелава на Поля Маринова, Елия Павлова, Даяна Димитрова, Невена Василева и Цветина Павлова да бъдат успешни лидери, както и да мотивират своите съученици за активна себеизява.

Галерия