Copyright 2019 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

"Един неразделен клас..." За поредна година познатата песен звучи в двора на СУ "Христо Ясенов". Този път за момичетата и момчетата от випуск 2019. От днес те поемат по нов път, изпълнен с изненади и трудни понякога решения. Уверени млади хора, които притежават знанията и уменията да продължат сами по пътя на живота, защото носят в сърцата си Ясеновския дух!

Достойно представяне на Ясеновци във финалния етап на Националната ученическа викторина по безопасност на движението "Да запазим децата на пътя!". Първо място в раздела за оказване на долекарска помощ и пето място в крайното класиране. Браво!

За втора поредна година отборът на Ясеновци грабва купата на финалите на Ученическите игри по футбол за 11.-12. клас. Браво, момчета! Поздравления и за г-н Христо Стаменов!

Ясеновският танцов състав (4.-6. клас) с ръководител Калинка Пушкарова завоюва три отличия в Петото фолклорно надиграване "Я тропнете, да тропнем!" - Сливница, 11.05.2019 г. Първа награда и диплома за "Най-емоционално и атрактивно изпълнение" от Международна фестивална програма "Приятели на България", медал за високи творчески постижения и грамота от Съюза на народните читалища в България. Браво!

Обявление за набирането на предложения за доставка на плодове и зеленчуци, мляко и млечни продукти по схема "Училищно мляко" и "Училищен плод" можете да видите ТУК.