Copyright 2020 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Какво е щастието? За всеки човек то има различни измерения и отговорът на този въпрос със сигурност не е еднозначен. За екипа на СУ „Христо Ясенов“ щастието е свързано с мисията да подкрепя и развива потенциала на младите хора, да вдъхновява, да дава крила… на идеите и мечтите!

Нашите талантливи музиканти вече имат своите крила благодарение на Предизвикателството Музика - поредната реализирана инициатива от юбилейната програма на Етрополската гимназия.

От 1 до 7 март 2020 г. СУ "Христо Ясенов" е домакин на поредната мобилност по проекта Getting Equipped for Europe. Наши гости са ученици и учители от Словакия, Норвегия и Тенерифе.

Драги съграждани,

От основаването на гимназия „Христо Ясенов“ изминаха едвам някакви си 75 години. През цялото време ученици и учители са обръщали внимание не само на ученето, но и на изкуството – включително и на театралната сцена.

За съжаление, всички ние сме се наслаждавали на актьорския талант на Ясеновци, но пропуснахме да си запишем и оставим за следващи години това, на което ръкопляскахме.

Във връзка с юбилея се опитваме да възстановим поне част от театралната история и да обобщим постановки и участници през годините.