Copyright 2023 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Емоционален, вълнуващ, затрогващ... И радостен, но и малко тъжен... Денят, в който зрелостниците се сбогуват с любимото училище, е наистина незабравим! За випуск 2023 такъв ще остане днешният 16 май.

Ясеновското утро! Един от символите на Етрополската гимназия още от далечната 1948 година! Празник – обичан и очакван, защото СУ „Христо Ясенов“ е емблема за града ни и гордост за всеки, който е свързал името си с него!

След тригодишно прекъсване заради пандемията нашите учители и ученици с желание и вълнение пристъпиха към подготовката на празничното утро и усилията им се увенчаха с бурните аплодисменти на публиката. И то напълно заслужено!

В кутията на времето всеки учител е скътал грижливо скъпи спомени от своята педагогическа биография. Понякога светли и въодушевяващи, друг път тъжни и разочароващи, но никога безлични и равнодушни. Едно такова обогатяващо и вълнуващо преживяване ни подариха седмокласниците от нашето училище и тяхната учителка по БЕЛ  г-жа Цветина Стаменова на 27.04.2023 г.

Със заслужена победа в областния етап на ученическите игри по волейбол се поздравиха и девойките, и юношите от СУ "Христо Ясенов" - Етрополе. Браво!

И през тази учебна година Ясеновци се представиха отлично в областния етап на олимпиадата по БЕЛ.