Copyright 2020 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Очарование и изящество, стил и красота струят от картините на Ясеновци и в тазгодишната изложба, организирана в малкия салон на НЧ „Тодор Пеев – 1871“ в навечерието на патронния празник на училището. Почитателите на изобразителното изкуство се насладиха на разнообразие от сюжети и стилове върху платната, сътворени от нашите таланти под вещото ръководство на Николай Георгиев.

С песен и стихове, посветени на рисуването и художниците, малчугани от 1.б клас с ръководители Марияна Иванова и Даниела Петрова поздравиха гостите и авторите на изложбата.
Господин Георгиев приветства присъстващите и представи рисунките на своите възпитаници.
Г-жа Манчева - директор на училището, поздрави учениците и техния учител за майсторството да улавят и претворяват красотата на миналото и в света, който ни заобикаля, и им пожела нови творчески върхове. Представи гостите: Илонка Славчева – началник-отдел в РУО, София-регион, Росица Христова – заместник-кмет на Община Етрополе, Стефан Борисов - заместник-кмет на Община Етрополе и член на Обществения съвет, Росица Иванова –началник-отдел „Социална политика, спорт и туризъм“ в Община Етрополе, инж. Валентин Цацов - председател на Училищното настоятелство, Маргарита Цветкова – член на Училищното настоятелство и на Съвета „Твоят час“, Лилия Василева и Мариана Янева – членове на Обществения съвет, родители. Благодари на всички тях за подкрепата и ги покани да се насладят на таланта на Ясеновци.
Галерия със снимки можете да разгледате ТУК.