Copyright 2023 - СУ "Хр.Ясенов" град Етрополе

Ученическият съвет при СУ „Христо Ясенов“ се включи в традиционните Коледни празници с благотворително спортно шоу и забавна дискотека.

В рамките на два дни – на 07 и 08 декември 2016 г. – във физкултурния салон на училището любителите на волейбола и футбола се наслаждаваха на любимата си игра. В шоуто като състезатели и публика се включиха ученици от 6. до 12. клас. Инициативата бе подкрепена и от родители, и от учители.

Водещите Сотир Илиев и Йордан Йорданов от 11.а клас забавляваха всички с атрактивното отразяване на всеки момент от играта. Между отделните срещи бяха проведени и томболи с изненади. Бяха раздадени множество отборни и индивидуални награди.

Съдия на двубоите по футбол бе Христо Стаменов, учител по физическо възпитание и спорт в училище и треньор на вратарите във Футболна академия „Христо Стоичков“. Рефер на волейболните срещи бяха Ваньо Василев – бивш ученик на СУ „Христо Ясенов“ и настоящ съдия по волейбол, и Цветана Спасова, учител по български език и литература и бивш волейболист.

С част от събраните средства ще бъдат закупени дидактически материали за Ресурсния кабинет в училището, а с останалите средства ще се подпомогне обособяването на помещение за Ученическия съвет.

Галерия