Печат

Етрополе с нов кмет!? Да, но само за няколко часа в днешния ден. По традиция в седмицата, посветена на патронния празник на училището, се реализира и денят на самоуправлението с активното участие на Ученическия съвет. Тази инициатива дава реална представа на учениците каква е спецификата на работа както в общинските отдели, така и на училищния екип. Погледнати от „другата“ страна, ангажиментите на всички тези позиции придобиват друг смисъл и макар и за ден, младите хора разбират, че ежедневното общуване с хора изисква осъзната отговорно отношение и себераздаване.

За поредна година общинското ръководство дава възможност на учениците от СУ „Христо Ясенов“ да се запознаят отблизо със същността и отговорностите на съответните административни длъжности, от които зависи целесъобразното управление на община Етрополе.

В стола на кмета седна Генади Кръстев от 11.б клас, а негови заместници бяха Мая Панчева и Диляна Милчева от 10.а клас. Останалите ръководни позиции в общинска администрация бяха заети, както следва:

В училищния екип бяха заети следните позиции:

В ролята на фотографи: Тони Антонова и Николета Андреева (11.б), Андрей Пенков и Стилиян Чипев (11.в)

Галерия

Текст и снимки: Леонора Микова

Детайли: Категория: Новини | Публикувана на 24 Декември 2019 | Посещения: 969