Печат

В рамките на два дни по инициатива на Ученическия съвет бе организирана Коледна викторина за учениците от 1. и 2. клас. В началото малчуганите гледаха филмчето "Малките помощници на Дядо Коледа", след което бяха избрани по трима представители от всеки клас. Те отговаряха на въпроси, свързани с филма и с Коледа. Децата показаха, че са внимавали по време на прожекцията, както и отлични знания за празника.

Учениците от първи клас отговаряха на 5 въпроса. Победител в това предизвикателство стана 1.б клас, а на второ и трето място се класираха съответно 1.а и 1.в клас.

Участниците от втори клас бяха много активни и надпреварата между тях бе абсолютно равностойна. За да се излъчи победител, се наложи да бъдат зададени допълнителни въпроси. И така след „дузпи“ и много положителни емоции първо място спечелиха учениците от 2.г клас, второ – 2.в клас, трето – 2.а клас, четвърто – 2.б клас.

Всички ученици получиха много сладки и вкусни награди. Децата споделиха, че Коледната изненада е била много забавна, интересна и поучителна.

Снимки от събитието вижте ТУК.

Детайли: Категория: Новини | Публикувана на 12 Декември 2019 | Посещения: 1796