Печат

Игнажден е и според народния календар от днес започват коледните празници. Най-характерен за този ден е обичаят „полазване“. От това кой ще влезе пръв в къщата, се гадае каква ще бъде и следващата година. Ако „сполазът“ е добър, то и в къщата през цялата година ще има благоденствие и успех във всичко. И ние вярваме, че е така!

Днес и в нашата "къща" влязоха драги гости.

Г-жа Деница Сачева - заместник-министър на образованието и науката, г-н Димитър Димитров - кмет на Община Етрополе, г-н Стефан Борисов - заместник-кмет на Община Етрополе и член на Обществения съвет към училището, г-н Христо Андреев - старши експерт в Регионално управление на образованието, София-регион. Те споделиха радостта ни от сбъдването на още една наша мечта - нова спортна площадка в двора на училището.

Началото е поставено преди 5 години със средства от общинския бюджет. Днес по инициатива на г-н Димитър Димитров - кмет на Община Етрополе, и с изключителната финансова подкрепа на Министерството на образованието спортната площадка е завършена. И Ясеновци ще имат още една чудесна възможност да спортуват активно. Да покоряват високи спортни върхове. Благодарим сърдечно!

Снимки от събитието вижте тук.

Детайли: Категория: Новини | Публикувана на 20 Декември 2017 | Посещения: 1788